За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотелът се намира на първа линия в района на Baie Sainte Anne на о-в Праслин, вторият по големина остров на Сейшелите. Летище Праслин е на 13 км от хотела. Хотелът се намира само на 15 минути с кола от природния резерват Vallée de Mai, който е част от световното наследство на ЮНЕСКО. Хотелът е подходящ за романтично бягство за двама.

В стаите

Хотелът разполага с общо 80 стаи, разположени в 26 бунгала, от които 10 Deluxe Rooms и 70 Superior Rooms. Всички стаи са оборудвани с: климатик, телефон, плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, Wi-Fi (безплатно), сейф (безплатно), мини бар (платено), баня с душ или вана, сешоар, балкон или тераса. Superior стаите са с гледка към океана.

* Настаняването в хотела е след 14:00 часа, а напускането е до 10:00 часа.

На територията на хотела

3 ресторанта - основен ресторант Paradise Sun с местна и интернационална кухня на бюфет и тематични вечери с жива музика, ресторант на плажа St Pierre с креолска и морска кухня, ресторант Praslin с италианска, креолска, барбекю и морска кухня, коктейл бар St Pierre, открит басейн, СПА център, салон за красота, паркинг. Безплатни услуги: Wi-Fi, волейбол, футбол, тенис на маса, петанг, йога, паркинг. Платени услуги: масажи и процедури в СПА центъра, химическо чистене и пране, кола под наем, водни спортове като дайвинг и риболов. За децата: детски басейн, детски клуб, класове по готварство. Плаж: собствен, с фин бял пясък.

Хранене

HB - закуска и вечеря, без напитки

Оценки и коментари